Izuzetno nam je drago da je i BBI podržala naše đake prvake i prihvatila neke naše sugestije. Svaka čast i bravo BBI!

Bosna Bank International (BBI) poželjela je sretan početak školovanja prvačićima iz Stoca. Naime, prvog dana školske godine mališanima iz Stoca uručene su štedne knjižice BBI banke sa 50 KM na računu. 

Štedne knjižice za  63 prvačića iz Prve osnovne škole Stolac i Osnovne škole Stolac mališanima su uručili rukovodilac Filijale BBI banke Mostar Indira Čišić i rukovodilac poslovnice BBI banke Stolac Nermin Crnčalo.

“Naša strategija društvenog djelovanja fokusirana je na projekte namijenjene razvoju privrede putem organizacije Sarajevo Business Foruma i Sarajevo halal sajma, te posebnih subvencioniranih linija finansiranja, te podršku obrazovanju kroz stipendije i druge projekte. Ponosni smo što ćemo ovom gestom olakšati početak školske godine i pomoći u kupovinu neophodnih stvari za školu, te što smo na ovaj način poslali poruku mališanima o važnosti štednje”, izjavio je Nermin Crnčalo, rukovodilac poslovnice BBI banke u Stocu. 

U ime prvačića BBI banci zahvalili su direktor Prve osnovne škole Stolac Adem Haračić i ravnateljica Osnovne škole Stolac Zdravka Marjanović.

Izvor: BBI

Categories: Novosti